خبر حمله به نوشهر تکذیب شد | ستون دود ناشی از آتش‌سوزی یک کارخانه است (۱۴ اسفند ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۷۱۰۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۳
خبر حمله به نوشهر تکذیب شد | ستون دود ناشی از آتش‌سوزی یک کارخانه است (۱۴ اسفند ۱۴۰۴)
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: ستون دود برخاسته در نوشهر ناشی از آتش‌سوزی در انبار مواد اولیه کارخانه ریسندگی ایران‌تک‌نخ است و هیچ حمله نظامی به این شهرستان صورت نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی سوادکوهی درباره تصاویر منتشر شده از ستون دود غلیظ در یکی از نقاط شهر نوشهر اظهار کرد: این حادثه صرفاً یک آتش‌سوزی در محدوده کارخانه بوده و هیچ‌گونه حمله یا حادثه دیگری در سطح استان رخ نداده است.

وی افزود: در حال حاضر نیرو‌های امدادی در حال اطفای حریق و بررسی علت حادثه هستند. همچنین به دستور دکتر یونسی استاندار مازندران نیرو‌های امدادی لجستیکی و تجهیزات آتش‌نشانی شهرستان‌های اطراف برای اطفای حریق به شهرستان نوشهر اعزام شده‌اند.

سرپرست معاونت سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری مازندران گفت: از مردم شریف استان درخواست می‌شود آرامش خود را حفظ کرده، به شایعات و اخبار تأییدنشده در فضای مجازی توجه نکنند. اخبار و اطلاعات تکمیلی صرفاً از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.